893834656-images6.jpg

Jedz i chudnij!

Nie odchudzaj się na siłę

Należy konsumować, aby redukować
nadmierne kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| mądrze. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko powinno
się włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Najkorzystniej dawać
łącznie białka zwierzęce oraz roślinne.
Konieczne są też tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, ale wówczas, gdy
konsumujemy za dużo kalorii.
Tłuszcz należy konsumować w
niewielkich ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są konieczne w diecie. Tłuszcze dostarczają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować około 70 gramów
tłuszczu każdego dnia. Tłuszcze dają sytość oraz ograniczają glukozę we krwi. Kaszasyci, ale nie napędza kilogramów. Możnaspożyć
6-7 łyżek kaszy dziennie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców trzeba
mieć w planie żywienia, ale nie wolno jeść
winogron, bananów, śliwek – te owoce zawierają bardzo
dużo cukru. Można jeść jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
obiedzie, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są ogromnie korzystne dla samopoczucia. Po godzinie 18.00 nie należy konsumować owoców, bo nie uda się ich strawić przed snem. Około 40 gramów błonnika
codziennie powinna zjeść
każda pani, aby
świetnie
trawić i poprawić własny metabolizm.
Zdrowe jadło
oraz sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób błyskawiczny. Dlatego powinno się
zaplanować racjonalne gubienie
kilogramów.

 tabletki na odchudzanie w rossmanie

tabletki odchudzajace holandia